Guus Offerhaus blijft de komende jaren speler van Quick Boys. Het contract van de 22-jarige Noord-Hollander is met een jaar verlengd, waardoor hij nu tot medio 2025 vastligt. Daarnaast is een cluboptie voor een extra seizoen bedongen, meldt Quick Boys maandag.

Het langer vastleggen van Offerhaus betekent de eerste contractverlenging voor een speler van een regioclub in de nieuwe voetbaljaargang. De verdediger annex middenvelder speelde tot dusver drie officiële wedstrijden voor Quick Boys en begon alle duels in de basis.

Offerhaus kwam afgelopen zomer over van Kon. HFC, dat Quick Boys zaterdag het eerste puntenverlies bezorgde: 1-2. Eerder was de in het dagelijks leven projectcoördinator bij Van Gelder Telecom ook actief bij sc Heerenveen en FC Emmen.

In een interview met VIDB anderhalve week geleden sprak Offerhaus al uit erg content te zijn op Nieuw Zuid. “Ik heb een goede ontvangst op de club gehad. Er zijn veel jongens die ik regelmatig op de club spreek en met wie ik het goed kan vinden.”

Foto: Orange Pictures

Lees ook:Allrounder’ Offerhaus blijft rustig onder sterke start bij Quick Boys


POPULAIRE BERICHTEN