Quick Boys heeft de klassieker in het amateurvoetbal tegen Spakenburg met 0-3 verloren. Bert Steltenpool nam twee goals voor zijn rekening. Ex-Noordwijk-spits Kees Pier Tol zorgde voor de 0-3 eindstand.

In de Hoofdklasse heeft Noordwijk goede zaken gedaan door een 0-2 overwinning bij SteDoCo. Tjeerd Westdijk en Emiel Wendt kwamen voor de koploper van de Hoofdklasse op het scorebord.

Bij Ter Leede werd Stefan Kraaijvanger de matchwinner. De verdediger zorgde één minuut voor tijd voor de winnende treffer tegen Zwaluwen. FC Rijnvogels speelde in een uitwedstrijd doelpuntloos gelijk tegen FC ‘s-Gravenzande.

Derby
Valken ’68 heeft de goede start met drie punten geen vervolg kunnen geven in de uitwedstrijd tegen UVS. In Leiden verloor de ploeg van Arie van Duijn met 2-1. Robbert van Delft maakte de enige Valkenburgse treffer.

Van Nispen (zat.) bleek in de derby tegen Kagia veel te sterk voor de ploeg van Anton Wijsman. In Lisserbroek werd het 1-4 en toonde Jeffrey Koemans zich opnieuw scherp voor de ploeg met twee goals.

Quick Boys – Spakenburg 0-3 (0-1)

SteDoCo – Noordwijk 0-2 (0-1)
Goals: Westdijk, Wendt

Ter Leede – Zwaluwen 3-2 (1-2)
Goals: Kraaijvanger, Van Otterlo, Bok

FC ‘s-Gravenzande – FC Rijnvogels (0-0)

UVS – Valken ’68 2-1 (1-0)
Goals: Van Delft

Kagia – Van Nispen (zat.) 1-4 (1-2)
Goals: Van Beelen (Kagia), Koemans 2x, I. van der Vlugt, Van der Plas

Foto: Hans Schalk


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom