Quick Boys is op Nieuw Zuid weer tegen een nederlaag aan gelopen. In Katwijk werd het 2-4. Tim Bloemendaal  en Yordi Teijsse maakten de Katwijkse goals. Het is alweer de vijfde thuisnederlaag voor de derdedivisionist.

De blauw-witten gaven het duel weg na rust. In amper tien minuten werd het van een 1-1 tussenstand 1-4 door goals van Tim Peters, Mehmet Aldogan en Mitchell de Vlugt. Quick Boys verloor twee weken geleden ook al op eigen terrein. Toen bleek Capelle met 0-2 te sterk. Tussendoor werd er wel gewonnen bij DVS ’33. Quick Boys eindigde het duel met tien man na een rode kaart van Joey Ravensbergen. Ook Scheveningen eindigde het duel met tien man na een rode kaart van de keeper in de slotfase

Kagia had in de Derde Klasse de overwinning voor het grijpen tegen de nummer twee BSC ’68. De thuisploeg uit Benthuizen kwam vlak voor het einde van het duel op 3-3, nadat de Lisserbroekers in de tweede helft met 1-3 voor hadden gestaan. In de slotfase werd er nog een goal afgekeurd van Kagia. Het duel in Benthuizen begon een kwartier later.

Quick Boys – Scheveningen 2-4 (1-1)
Goals: Bloemendaal, Teijsse

BSC ’68 – Kagia 3-3 (1-1)
Goals: Lamboo (2), Ligtenberg