Quick Boys heeft de gewenste vervanger voor Kay Tejan binnen. Aanvaller Darren Maatsen komt transfervrij over van NAC Breda. De 30-jarige voetballer tekent een contract voor één seizoen. ,,Wij zijn zorgvuldig op zoek gegaan naar een vervanger. Met Darren denken wij een zeer goede kandidaat in huis gehaald te hebben”, stelt bestuurslid voetbalzaken Gert Pluimgraaff op de clubwebsite.

Afgelopen weekend berichtte Omroep West er al over de komst van de profvoetballer. Maandagochtend werd dat nieuws bevestigd door de Katwijkers. Maatsen speelde meer dan 250 wedstrijden in het profvoetbal voor clubs als Excelsior Rotterdam, Go Ahead Eagles, RKC Waalwijk en NAC Breda. Na zijn vertrek uit Brabant hield hij de afgelopen periode zijn conditie op peil bij zijn oude club Excelsior Maassluis.

Hij had daar ook opnieuw kunnen tekenen, vertelt de buitenspeler. ,,Ook mijn oude club wilde mij graag erbij hebben .Het was een moeilijke beslissing, want ik deed een groot gedeelte van de voorbereiding mee met Excelsior Maassluis. Maar Quick Boys is natuurlijk een gevestigde naam in het amateurvoetbal.”

Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: Quick Boys onfortuinlijk onderuit tegen Kozakken Boys

POPULAIRE BERICHTEN