Quick Boys is bij FC Lisse door het oog van de naald gekropen. De Katwijkers wonnen in de 95ste minuut  met 1-2 door een goal van Jesse van Nieuwkerk. De bezoekers misten in de tweede helft nog een penalty. Jochem Lensen pakte de strafschop van Kay Tejan. Diezelfde Tejan scoorde vijf minuten voor tijd wel de gelijkmaker. Uiteindelijk werd het dus nog 1-2. Noordwijk won met 0-2 uit bij VVOG.

Met de huidige einduitslagen blijft het gat tussen Noordwijk en Quick Boys twee punten. Voor Noordwijk maakten Nick van Staveren en Tjeerd Westdijk de goals. In de Tweede Divisie won Katwijk thuis van HHC Hardenberg (2-0) en verloor Rijnsburgse Boys bij Jong Vitesse (4-1).

Ter Leede is in de Hoofdklasse over laagvlieger Spijkenisse gestruikeld. Onder de rook van Rotterdam kwam de ploeg van Henk Wisman niet verder dan 2-2. In de slotfase werd nog een doelpunt van de Sassenheimers afgekeurd vanwege vermeend buitenspel.

Katwijk – HHC Hardenberg 2-0 (1-0)
Goals: Van den Ban, Tesselaar

Jong Vitesse – Rijnsburgse Boys 4-1 (1-0)
Goals: Jongeneelen

VVOG – Noordwijk 0-2 (0-1)
Goals: Van Staveren, Westdijk

FC Lisse – Quick Boys 1-2 (0-0)
Goals: Fokkema (FC Lisse)  / Tejan, eigen goal