De titelstrijd in de Derde Divisie is weer helemaal open. Quick Boys is erin geslaagd om op eigen veld te winnen van koploper Noordwijk (2-0).

Na een uitgebreide sfeeractie waren het de bezoekers die goed uit de startblokken schoten. Emiel Wendt kopte al binnen een minuut op de Katwijkse paal. Kort daarna nam de thuisploeg de regie over. Na een goede aanval kopte Marc de Kruijs de openingstreffer binnen. Vlak voor rust verdubbelde Kay Tejan de score: 2-0.

In de tweede helft probeerde de ploeg van Kees Zethof nog wat terug te doen en was het daar via Sabir Achefay nog een paar keer dichtbij. Jesse van Nieuwkerk miste nog een opgelegde kans op de 3-0, maar hij miste. Het deerde niet, want de Katwijkers wonnen alsnog.

Beide ploegen hervatten de competitie over twee weken met een uitwedstrijd. De Noordwijkers nemen het dan op tegen VVOG en Quick Boys reist af naar Lisse voor de derby met de ‘FC’.

Quick Boys – Noordwijk 2-0 (2-0)
Goals: De Kruijs, Tejan