Quick Boys heeft de jarige trainer Edwin Grünholz (50) het perfecte verjaardagscadeau gegeven aan het slot van de voorbereiding. De Katwijkers wonnen in eigen huis ruim van TAC’90. Op Nieuw Zuid werd het 6-1. Na 45 minuten stond het nog 1-1. In de tweede helft stelde Quick Boys orde op zaken tegen de Haagse eersteklasser.

Spits Dennis Kaars opende de score voor de thuisploeg. Hij zag in de eerste helft wel hoe oud-Quick Boys-aanvaller Hamza Boukhari voor de gelijkmaker zorgde. In de tweede helft liep de tweededivisionist uit dankzij twee treffers van Koen van Liempt, een doelpunt van Marc de Kruijs, een treffer van Kevin Gomez Nieto en een Haagse eigen goal.

Het was voor de Katwijkers de laatste oefenwedstrijd van het seizoen. Zaterdag volgt voor de selectie en aanhang nog een kennismakingsdag. Op 24 augustus start Quick Boys de competitie met een thuiswedstrijd tegen Noordwijk. Dat duel wordt live uitgezonden op FOX Sports.

Quick Boys – TAC ’90 6-1 (1-1)
Goals: Van Liempt (2), Kaars, De Kruijs, Gomez Nieto, eigen goal