Het eerste oefenduel van het nieuwe seizoen is overtuigend een prooi geworden voor Quick Boys. De Katwijkers klopten SJC zaterdag met 7-0 op Nieuw Zuid.

Beide regioclubs hadden de start van hun oefencampagne eigenlijk anders gepland. SJC zou starten tegen Westlandia, maar de groenhemden haakten een aantal weken terug af. Quick Boys kreeg deze week een afmelding van DOVO.

Zeven doelpuntenmakers
Doordat de streekgenoten elkaar vonden, kon er toch geoefend worden. Uiteindelijk bleek het twee niveaus hoger uitkomende Quick Boys een flinke maat te groot. Het werd dus 7-0 door goals van Milan Zonneveld, Ravelino Junte (zie foto), Lukas Hamann, Luuk Admiraal, Nick Broekhuizen, Delano Ladan en Levi van Duijn.

Voor Zonneveld, Hamann, Admiraal en Ladan was het hun eerste goal in het blauw-wit. Laatstgenoemde is momenteel een testspeler.

Voorbereiding in twee blokken
Zowel Quick Boys als SJC werkt in twee blokken toe naar het nieuwe seizoen. De Katwijkers spelen komende zaterdag hun volgende oefenwedstrijd, thuis tegen Excelsior. De Noordwijkers komen pas over een kleine maand (tegen IJsselmeervogels op 27 juli) opnieuw in actie.

Quick Boys – SJC 7-0
Goals: Milan Zonneveld, Ravelino Junte, Lukas Hamann, Luuk Admiraal, Nick Broekhuizen, Delano Ladan en Levi van Duijn.

Archieffoto: Orange Pictures

Lees ook: Overzicht voorbereiding van regioclubs uit Tweede, Derde en Vierde Divisie

POPULAIRE BERICHTEN