Quick Boys-trainer Jan Zoutman kan komend seizoen beschikken over Mohamad Mahmoed. De 21-jarige middenvelder was de voorbije twee weken op proef en maakte daarin dusdanig veel indruk dat de Katwijkse club besloten heeft hem aan de selectie toe te voegen. Dat meldt Quick Boys maandag op de clubsite. 

Mahmoed speelde in de jeugdopleidingen van Sparta en PSV. In Eindhoven was hij onder Phillip Cocu zelfs aanvoerder van de A1. Zijn laatste werkgever was NEC, waar hij in oktober werd weggestuurd na onenigheid met een teamgenoot. De tweebenige Mahmoed zat de rest van het seizoen zonder club en streek twee weken geleden succesvol op Nieuw Zuid neer.

Technisch manager Gert Aandewiel ziet volop mogelijkheden voor Mahmoed. ,,Door omstandigheden is Mohamad het afgelopen jaar clubloos geweest. Quick Boys wil hem de kans geven om zijn carrière nieuw leven in te blazen. Hij heeft een tijdje niet gespeeld en mist ritme. Het zal even duren voordat Mohamad zijn oude niveau weer zal halen. Maar op de trainingen en in de oefenduels tegen AFC en Hercules heeft hij laten zien wat hij in huis heeft. Mohamad is bovendien bereid in zichzelf te investeren en kiest daarom bewust voor een herstart bij Quick Boys.”

Mahmoed is na Jason Oost de tweede zomerse aanwinst voor Quick Boys.

Foto: Hans van Duijn


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Zat. 12 okt.
Noordwijk 1-3Excelsior Maassluis
FC Lisse 4-1ONS Sneek
DOVO 1-1Ter Leede
FC Rijnvogels 2-1Capelle
Kagia 1-3Valken'68
UVS 2-0Van Nispen (zat.)
Alphia 1-3VVSB (zat.)
Warmunda 3-2Bernardus
Koninklijke HFC 1-0Quick Boys
HHC Hardenberg 3-3Rijnsburgse Boys
TEC 1-0Katwijk
VVSB 2-2VVOG
Zon. 13 okt.
SJC 3-0Leonidas
Altior 1-2Hillegom
DOSR 1-2Foreholte
Wilhelmus 2-3Teylingen
Van Nispen (zon.) 0-0WVC