Totale blijdschap bij Joey Ravensbergen. De linksback van Quick Boys mag zich komend seizoen met zijn club eindelijk melden op het hoogste niveau. De blauw-witten wonnen zaterdagavond in een ware thriller van VVSB (1-0). Pas in de tweede helft van de verlenging werd er gescoord. Dennis Kaars was de gevierde man op sportpark Nieuw-Zuid. Ravensbergen zelf was na afloop erg blij: ,,Er ging van alles door mij heen na het laatste fluitsignaal.” 

De linksback vond dat zijn ploeg het meeste aanspraak maakte op de promotie. Toch had de ploeg van Erik Assink grote moeite om tot scoren te komen. Zo zag ook de Katwijker. ,,We hadden heel veel kansen en enorm veel balbezit”, begint hij. ,,We kregen hem op een gegeven moment nog bijna tegen. De spanning werd alleen maar hoger en hoger en het was fantastisch toen de scheids eindelijk affloot.”

Na negen seizoenen keert Quick Boys terug op het hoogste niveau. Lang moest alles en iedereen rondom de club wachten op dit moment. Nu het eindelijk zover is, zorgt voor vreugde en opluchting. ,,Je wilt die grote derby’s spelen. Het is ook fantastisch om die wedstrijd tegen Katwijk te spelen. Als Katwijker voel je dit toch iets meer. Als we verliezen, dan hoor ik het een week lang. Die andere gasten rijden bij wijze van spreken naar Amsterdam en komen later pas weer op de club.”

Beluister hier het interview met Joey Ravensbergen

Foto: Orange Pictures

Lees ook:Quick Boys verslaat VVSB na verlenging en promoveert


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 22 jun.
Oefenwedstrijd
Jong ADO Den Haag3-2Rijnsburgse Boys