Quick Boys neemt aan het einde van het seizoen afscheid van twee spelers die afgelopen zomer nog neerstreken op Nieuw-Zuid. De club laat weten dat het niet verder gaat met rechtsback Chima Bosman en middenvelder Cem Sahin. 

Bosman, die in het verleden uit kwam voor de jeugdopleiding van PSV, kwam afgelopen zomer over van de amateurs van Ajax. De oud-speler van onder andere NEC en Roda JC moest de strijd aan gaan met Tim Bloemendaal voor de rechtsbackpositie. Echter wisselen beide backs van stuivertje als het gaat om starten in de basis.

Ook Cem Sahin vertrekt aan het einde van het seizoen bij Quick Boys. De middenvelder kwam over van VELO, maar slaagde er niet in om een basisplek te veroveren. De aanvallend ingestelde speler moet vaak vanaf de bank toe kijken. Het is nog niet bekend waar beide spelers komend seizoen actief zijn.

Quick Boys

Blijft: Jeffrey Ket,  Martijn de Zwart (beiden tot medio 2022), Paul van der Helm, Pim van der Plas, Joey Ravensbergen, Jeffrey Ket, Tim Bloemendaal, Mohamad Mahmoed, Bert Steltenpool,  (allen tot medio 2021), Dennis Kaars, Martin van Eeuwijk, Marc de Kruijs, Ivailo Staal, Ricardo Kuyvenhoven,

Nieuw: Edwin Grünholz (trainer, tot medio 2021), Jan-Willem Kamp (Quick ’20), Raymond de Waard, Jesper de Vré (beiden ADO’20, beiden tot medio 2021), Kevin Gomes Nieto (Scheveningen, tot medio 2021)

Vertrekt: Kelvin Maynard (n.n.b.), Jesse van Nieuwkerk (n.n.b.), Noah Barendse (FC Lienden), Erik Assink (trainer), Cem Sahin (n.n.b.), Chima Bosman (n.n.b.).

Foto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Assink: ,,Wij hopen uit deze vier wedstrijden negen punten te halen” (plus video)’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 16 apr.
Districtsbeker
FC 's-Gravenzande4-0Ter Leede 2
Za. 20 apr.
Barendrecht1-1Katwijk
FC Lisse5-0Achilles '29
SJC0-5Eemdijk
DFS Opheusden0-2Ter Leede
TAVV2-5Valken '68
CVC Reeuwijk1-4Van Nispen (zat.)
DWO3-0VVSB (zat.)
Quick Boys2-0Noordwijk
Rijnsburgse Boys3-1De Treffers
Jong Sparta2-1VVSB
Overbos2-7Kagia
TAC '906-1Foreholte
Jong FC Den Bosch2-1FC Rijnvogels
Ma. 22 apr.
Hillegom2-3sv Hoofddorp
ESTO1-1Teylingen
Warmunda3-1Madestein