Rijnsburgse Boys heeft in eigen huis de derby gewonnen van Quick Boys. De ploeg van Henk Wisman won in een gelijkopgaande wedstrijd met 3-1. Competitiegenoot Noordwijk ging aan de blauwe kant van De Westmaat met 2-1 onderuit tegen Spakenburg.

De Rijnsburgers kwamen al gauw op voorsprong. Na een mooie aanval was het linksback Jordy Strooker die het eindstation was: 1-0. De bezoekers uit Katwijk aan Zee kregen kansen op de gelijkmaker en maakten die vlak voor rust. Tommy Bekooij schoot na een foutje van Strooker de 1-1 binnen. Na de thee zorgden Dani van der Moot en Jeroen Spruijt voor de 2-1 en 3-1.

Een paar meter verderop ging Katwijk in eigen huis onderuit tegen regerend kampioen AFC. Na de openingstreffer van Ignacio maakte Marciano Mengerink de gelijkmaker. In de tweede helft kwamen de Amsterdammers wederom op voorsprong. De oranjehemden konden de gelijkmaker niet meer forceren.

Rijnsburgse Boys – Quick Boys 3-1 (1-1)
Goals: Strooker, Van der Moot en Spruijt (RBB), Bekooij (Quick Boys)

Katwijk – AFC 1-2 (1-1)
Goals: Mengerink

Spakenburg – Noordwijk 2-1 (0-0)
Goals:  Roshanali

Van Nispen (zat.) – RCL 1-3 (1-0)
Goals: Cornelissens