Rijnsburgse Boys heeft dinsdagavond in een oefenduel gewonnen van streekgenoot Ter Leede (2-3). Aan Sassenheimse zijde was Ian van Otterlo met twee treffers de grote man. Toch was het niet genoeg voor een overwinning in het vriendschappelijke onderonsje.

De formatie van Wilfred van Leeuwen kwam halverwege de eerste helft binnen vijf minuten op 0-2. Vlak voor rust zorgde Van Otterlo voor de aansluiting. In het tweede bedrijf brachten de Rijnsburgers de marge weer terug op twee, waarna Van Otterlo, met z’n tweede in de slotfase, de einstand bepaalde op 2-3.

Quick Boys ging op eigen veld verrassend met 3-4 onderuit tegen Westlandia, nota bene de nummer voorlaatst van de Derde Divisie B. De Naaldwijkers pakten in hun eigen competitie pas negen punten uit de eerste elf duels, maar brachten de ploeg van trainer Erik Assink toch een nederlaag toe.

In de Rabobank LAV Cup, het regionale toernooi van de Leidse regio waaraan ook clubs uit Bollenstreek meedoen, ging Warmunda met de billen bloot in Lisserbroek tegen Kagia (8-0). Rens Lamboo scoorde drie keer voor de Lisserbroekers.

Ter Leede – Rijnsburgse 2-3
Doelpuntenmakers: Van Otterlo (2) (Ter Leede), Jongeneelen, Tillema, Gielisse (Rijnsburgse Boys)

Quick Boys – Westlandia 3-4
Doelpuntenmakers: Steltenpool (2), Maynard

Kagia – Warmunda 8-0
Doelpuntenmakers: Lamboo (3), Verdegaal, Van der Schinkel, Hogewoning, Ligtenberg, eigen goal