Benito Olenski komt dit kalenderjaar niet meer in actie voor Rijnsburgse Boys. De verdediger blesseerde tweeënhalve week terug op de training zijn knie. Een MRI-scan heeft inmiddels uitgewezen dat er geen grote schade is, maar desondanks verwacht Olenski pas na de winterstop weer te kunnen spelen.

,,Ik verstrekte op de training bij knie”, vertelt Olenski tegen VIDB. ,,Dan gaan bij mij meteen alle alarmbellen rinkelen, aangezien ik eerder al mijn kruisbanden heb gescheurd. Na een MRI-scan bleek het uiteindelijk maar een storm in een glas water. Ik verwacht voor de winterstop niet meer te kunnen spelen. Dat is zuur, want zo mis ik uiteindelijk toch een wedstrijdje of vijf. “

,,Komende week wordt er meer duidelijk”, vervolgt Olenski. ,,Dan ga ik beginnen met krachttraining en het voorzichtig belasten van de knie. Het is afwachten hoe die daarop gaat reageren.”

Overigens blijkt Olenski aardig te kunnen schrijven, getuige zijn column op de website van Rijnsburg. Ook daar gaat hij dieper in op zijn blessure. Lees het hier.

Foto: Helmich Lubberts

POPULAIRE BERICHTEN