Martin van Eeuwijk blijft ook de komende jaren actief op de Middelmors. De aanvallende middenvelder heeft zijn contract met twee jaar verlengd tot de zomer van 2016. Van Eeuwijk is bezig aan zijn eerste seizoen bij Rijnsburgse Boys. Hij kwam in de zomer over van Katwijk, waarmee hij landskampioen was geworden.

,,Dit is de eerste keer dat ik mezelf voor twee jaar vastleg. Zowel de club als ikzelf wilden dit graag. Ik heb een erg goed gevoel bij Rijnsburgse Boys en wil hier graag continuïteit aan geven”, reageert de 26-jarige Lissenaar op de clubsite. ,,Rijnsburg is al jaren een mooie club met een sterke selectie die graag voor de prijzen wil spelen. Dit seizoen valt dat tot nu toe tegen, maar we zitten in een jaar met veel nieuwe spelers en dat moet nog groeien.”

In lijn met het team kwam Van Eeuwijk de eerste seizoenshelft niet geheel uit de verf. Hij verscheen in dertien van de zestien competitieduels binnen de lijnen en scoorde één goal. Zaterdag hervat Rijnsburgse Boys de competitie tegen FC Lisse, de club waar Van Eeuwijk begon met voetballen en doorbrak op het hoogste amateurniveau. De balvirtuoos speelde verder in de jeugdopleiding van Feyenoord en voor Teylingen.

Foto: Aad de Winter/www.bobkat.nl

POPULAIRE BERICHTEN