Jeffrey Jongeneelen, Max Hudepohl en Wesley Goeman spelen ook volgend seizoen voor Rijnsburgse Boys. De contracten van het drietal zijn met twee jaar verlengd, meldt de derdedivisionist.

Hudepohl (20), Goeman (25) en Jongeneelen (27) zijn ieder bezig aan hun eerste seizoen op de Middelmors. Goeman kwam over van Scheveningen, Hudepohl van Quick en Jongeneelen van Katwijk. Met name over de overgang van laatstgenoemde was het nodige te doen. Toen hij zijn jawoord aan Rijnsburgse Boys gaf, kwam Jongeneelen niet veel aan bod, maar vervolgens werd hij toch weer belangrijk. De vleugelaanvaller begon te twijfelen, maar ondanks het nodige gesteggel meldde hij zich gewoon op de eerste training van het seizoen.

Van waarde
Jongeneelen toonde zich in zijn eerste weken direct van waarde. Hij was door een spierscheuring ruim een maand afwezig, en begon tegen Quick Boys voor het eerst weer in de basis. De derby werd met 7-1 gewonnen.

Ook Goeman en Hudepohl stonden aan de aftrap. Eerstgenoemde is al het hele seizoen een vaste waarde. Hudepohl is dat nu ook, na een tijdje tussen de bank en de basis te hebben gependeld.

In totaal liggen nu zes spelers vast voor volgend seizoen. Joël Tillema, Jordy Strooker en aanvoerder Donny Verdam hebben een doorlopend contract.

Foto: Hans Heemskerk


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Zat. 12 okt.
Noordwijk 1-3Excelsior Maassluis
FC Lisse 4-1ONS Sneek
DOVO 1-1Ter Leede
FC Rijnvogels 2-1Capelle
Kagia 1-3Valken'68
UVS 2-0Van Nispen (zat.)
Alphia 1-3VVSB (zat.)
Warmunda 3-2Bernardus
Koninklijke HFC 1-0Quick Boys
HHC Hardenberg 3-3Rijnsburgse Boys
TEC 1-0Katwijk
VVSB 2-2VVOG
Zon. 13 okt.
SJC 3-0Leonidas
Altior 1-2Hillegom
DOSR 1-2Foreholte
Wilhelmus 2-3Teylingen
Van Nispen (zon.) 0-0WVC