Rijnsburgse Boys is het seizoen begonnen met een nederlaag. Tegen Jong ADO Den Haag werd het 3-2. Het duel op het trainingscomplex van de Haagse eredivisionist was het eerste duel onder leiding van de nieuwe trainer Henk Wisman. Aan de aftrap stonden onder andere de jonge Bas Siebert (17) en nieuwkomer Nick Zeijlmans.

De Rijnsburgse tweededivisonist kwam met 1-0 achter. Nog voor rust zette Jeffrey Jongeneelen de gelijkmaker op het scorebord en scoorde Jeroen Meefout fraai uit een voorzet van jongeling Siebert. In de tweede helft stonden er elf andere Rijnsburgers in het veld en ging het in de slotminuten mis. Binnen drie minuten scoorde de thuisploeg twee keer.

De beloften van ADO Den Haag komen het aankomende seizoen uit in de zondagse variant van de Derde Divisie.

Jong ADO Den Haag – Rijnsburgse Boys 3-2 (1-2)
Goals: Jongeneelen, Meefout

Archieffoto: Hans Heemskerk