Daan Walraven blijft ook de komende jaren speler van Rijnsburgse Boys. De verdediger heeft zijn contract met twee jaar verlengd, zo is woensdagochtend bekendgemaakt.

Walraven is de eerste speler van de Rijnsburgse selectie van wie de verbintenis is opengebroken. Opvallend genoeg was dat vorig seizoen ook al het geval. Walraven verlengde toen als eerste samen met Delano Asante.

“Ik heb het enorm naar mijn zin bij Rijnsburgse Boys”, vertelt Walraven op de clubsite. “We hebben een gezellige groep en alles is goed geregeld. Eigenlijk alles wat ik leuk vind aan voetbal, vind ik bij Rijnsburgse Boys. Het verlengen van mijn contract was dan ook snel geregeld. Gerrit Paauw benaderde mij voor een gesprek omdat mijn contract afliep. Daarin hoorde ik dat de club graag met mij door wilde gaan. Het werd dus vrij snel duidelijk dat ik nog een tijdje bij Rijnsburgse Boys blijf.”

Walraven is een vaste waarde in de Rijnsburgse defensie en miste dit seizoen nog geen minuut. “Dat het nu wat minder gaat met het elftal heeft geen invloed gehad op mijn beslissing. Je hebt altijd goede en slechte tijden bij een club, vorig seizoen hadden we ook maar zeven punten uit de eerste zeven wedstrijden. Aan de kwaliteiten ligt het niet en de sfeer in de groep is nog steeds goed, we zullen dus vanzelf onze wedstrijden weer gaan winnen.”

De 24-jarige Walraven kwam vorig jaar zomer over van Ter Leede, waar hij twee seizoenen had gespeeld. Daarvoor kwam de rechtspoot zijn hele voetballeven uit voor WV-HEDW.

Foto: Rijnsburgse Boys

Lees ook: Tweetal langer bij Rijnsburgse Boys
Check ook: Walraven middelpunt van Rijnsburgse ontlading: ‘Ben geen echte spitsengoalmaker, hoor’


POPULAIRE BERICHTEN