Rijnsburgse Boys krijgt volgend seizoen de beschikking over de diensten van Mitch van Kempen. De 22-jarige linksback komt over van AFC en heeft op de Middelmors voor een seizoen getekend.

Van Kempen kwam via een oud-ploeggenoot in beeld bij Rijnsburgse Boys, zo vertelt hij op de clubsite. “Een paar weken geleden toen Rijnsburgse Boys bij AFC speelde raakte ik aan de praat met Sjors Kramer, die ik ken van mijn tijd bij FC Volendam. Hij vroeg me of ik al had verlengd bij AFC, wat ik nog niet had gedaan. Hij vroeg toen of ik het niet zag zitten om naar een andere club te gaan, bijvoorbeeld Rijnsburgse Boys, ik had daar verder eigenlijk nog niet serieus over nagedacht.”

“Ik ben op een gegeven moment op gesprek geweest bij René van der Kooij en Peter Cadel”, vervolgt Van Kempen. “Dat gesprek gaf me gelijk een goed gevoel. De ambitie die de club heeft, maar ook de visie en speelstijl die René voor ogen heeft trekken mij heel erg aan.”

Voor Van Kempen is Rijnsburgse Boys zijn vierde club. Hij begon bij De Zouaven en verkaste daarna naar FC Volendam. Na zijn vertrek bij de Wijdbroeken zat hij vanwege een blessure een jaar zonder club. Van Kempen sloot vervolgens aan bij AFC, waar hij via de O21 doorstroomde naar de A-selectie.

Vijfde zomeraanwinst
Het was bekend dat Rijnsburgse Boys op zoek was naar een linksbenige verdediger: om die reden werd eerder deze week bekend dat de tweededivisionist niet verder gaat met de rechtsbenige André Morgan. Van Kempen is na Anthony Slierendrecht  (TOGB), Thomas van Haaften (Quick), Tom Bijen (FC Rijnvogels) en Mark van der Weijden (Sparta Nijkerk) de vijfde aanwinst voor volgend seizoen.

Foto: Rijnsburgse Boys

Lees ook: Bijen kijkt uit naar Rijnsburg: ‘Geen blinde ambitie, maar dit wil ik met beide handen aanpakken’
Check ook: Rijnsburgse Boys niet verder met verdediger Morgan

POPULAIRE BERICHTEN