Ook al is het nog vroeg in het seizoen, Rijnsburgse Boys gaat rustig verder met het verlengen van contracten. Nadat eerder dit seizoen al Jeffrey Jongeneelen en Bram Ros werden vastgelegd tot 2021, is nu ook Jeroen Spruijt tot die tijd aan de Rijnsburgers verbonden. 

Spruijt kwam deze zomer over van Westlandia maar maakt desalniettemin al indruk op de Middelmors. De Westlander verovert razendsnel een vaste basisplaats en is belangrijk voor de ‘Uien’. Zo maakt hij in de wedstrijd tegen Jong Sparta de winnende (2-1 red.) en is hij ook in de derby tegen VVSB afgelopen weekend trefzeker.

,,Het is nog vroeg in het seizoen, maar er was weinig reden om nee te zeggen tegen het aanbod, dat ongeveer twee weken geleden werd gedaan. Ik heb het naar mijn zin, ik speel veel en we voetballen goed. En ik heb twee keer gescoord. Dat is ook lekker”, reageert Spruijt op de clubwebsite. Met de contractverlenging van Spruijt staat het totaalaantal A-selectiespelers dat een doorlopend contract heeft in Rijnsburg nu op twaalf.

Lees ook: Van Duyn: ,,Natuurlijk krijg je van sommigen ook negatieve reacties”


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 25 mei
Quick Boys3-1ONS Sneek
Noordwijk4-0Eemdijk
SteDoCo2-5FC Lisse
ASWH3-1SJC
Ter Leede2-0FC 's-Gravenzande
RKAV Volendam3-5FC Rijnvogels
Valken '684-3SVC '08
Van Nispen (zat.)1-2Lugdunum
VVSB (zat.)3-1Be Fair
VVC FC1-1Kagia
Koninklijke HFC4-0Katwijk
GVVV6-5Rijnsburgse Boys
VVSB6-2FC Lienden
Zo. 26 mei
FC Boshuizen14.00Hillegom
Teylingen14.00HVV
Foreholte14.00ONA