Hein van Heek blijft langer coach van FC Rijnvogels. Het contract van de trainer is met een jaar verlengd. Van Heek is bezig aan zijn tweede seizoen aan de Kooltuin en ligt momenteel op ramkoers voor de titel in de eerste klasse B.

Rijnvogels behaalde uit de eerste tien competitiewedstrijden liefst 28 punten. Swift is op zeven punten achterstand de enige die de Valkenburgers nog enigszins kan bedreigen. Mocht Van Heek de titel halen, dan komt een langgekoesterde wens van FC Rijnvogels uit. De club zet al jaren in op promotie naar de Hoofdklasse, maar vond steevast zijn Waterloo in de nacompetitie.

Van Heek, die eerder Voorschoten ’97 en Noordwijk diende, is in zijn nopjes met de contractverlenging. ,,Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Rijnvogels”, vertelt hij tegen VIDB. ,,De club wil van een stabiele hoofdklasser op den duur richting de Topklasse. Dat spreekt mij aan.”

Er waren geen andere clubs in de race voor Van Heek. ,,Maar daar had ik sowieso niet op ingegaan. Als ik het ergens naar mijn zin heb, blijf ik. Het maakt niet uit of het dan Topklasse, Hoofdklasse of eerste klasse is. De club moet natuurlijk wel ambities hebben.”


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 10 sept.
Oefenduels
Rijnsburgse Boys4-2VVSB
Noordwijk3-1SJC
Katwijk8-2DEM
Hillegom5-1Kagia
Za. 14 sept.
Noordwijk5-1ASWH
Excelsior Maassluis1-4Katwijk
Barendrecht0-2FC Lisse
Ter Leede3-2Hoek
FC 's-Gravenzande0-1FC Rijnvogels
Quick Boys 0-2Kozakken Boys
IJsselmeervogels1-1Rijnsburgse Boys
Districtsbeker
Valken' 683-3Forum Sport
VVSB (zat.)1-3Zevenhoven
Legmeervogels3-5Kagia
Van Nispen (zat.)2-3Zandvoort
Warmunda3-5KSD-Marine
Zo. 15 sept.
HBS1-0SJC
Districtsbeker
Hillegom2-4HBC
ROAC0-0Foreholte
Teylingen0-2VUC
Van Nispen (zon.)3-1REMO