Vooralsnog een slechte zaterdag voor de regioteams. Katwijk gaf in blessuretijd een overwinning uit handen en moest bij Barendrecht genoegen nemen met een 2-2-remise. In de Derde Divisie leed FC Lisse zijn eerste puntenverlies. De Lissenaren moesten na twee overwinningen op rij nu op eigen veld tegen VVOG genoegen nemen met 1-1. De gelijkmaker van Niels Buijs viel een minuut voor tijd.

Een kleine nederlaag leed Quick Boys op bezoek bij Jong FC Volendam: 1-0. Ook dorpsgenoot FC Rijnvogels deed slechte zaken. De ploeg van Hein van Heek verloor ook zijn derde duel. In en tegen Huizen werd met 4-1 verloren.

Update 17.00
In navolging van FC Lisse liep Rijnsburgse Boys na twee zeges ook tegen zijn eerste averij op. De topper bij IJsselmeervogels werd met 2-1 verloren. Een niveau lager, in de Hoofdklasse, won Noordwijk met 3-2 van Smitshoek.

Barendrecht – Katwijk 2-2 (1-1). 24. Van den Ban 0-1, 31. Eekman 1-1 (strafschop), 62. Mengerink 1-2, 90+1. Salem 2-2

Huizen – FC Rijnvogels 4-1 (3-1). 16. De Graaf 1-0, 23. El Biyar 2-0, 27. Dijkstra 2-1, 29. Eijkemans 3-1, 80. El Biyar 4-1

FC Lisse – VVOG 1-1 (0-0). 83. Labiri 0-1, 89. Buijs 1-1

Jong FC Volendam – Quick Boys 1-0 (0-0). 47. Tejan 1-0

Om 15.00 uur begonnen

IJssemeervogels – Rijnsburgse Boys 2-1 (0-0). 62. Jongeneelen 0-1, 69. Grot 1-1, 80. Burgerhout 2-1

Noordwijk – Smitshoek 3-2 (2-1). 10. Staats 0-1, 14. Westdijk 2-1, 32. James 2-1, 46.Verburg 2-2, 52. Hoogerwaard 3-2