FC Rijnvogels heeft eindelijk weer een overwinning weten te boeken. In de wedstrijd tegen Smitshoek kwamen de Katwijkers nog voor de rust op achterstand maar na de thee kon Jaap van Duijn vrij snel de gelijkmaker binnenschieten. Na een uur spelen kwam de thuisploeg met tien man te spelen en FC Rijnvogels wist hiervan te profiteren door treffers van nogmaals Van Duijn en Romano van der Stoep: 1-3.

FC Lisse kende een vervelende middag in en tegen Barendrecht. De ploeg van trainer Robbert de Ruiter kwam voor de rust op achterstand en ook in het tweede bedrijf liepen de Lissenaren achter de feiten aan. Nadat Barendrecht 2-0 had gemaakt, kreeg keeper Brian van der Werff ook nog de rode kaart. Barendrecht bepaalde in overtal de eindstand op 3-0.

Zeges in Hoofdklasse
Ter Leede en Noordwijk boekten allebei een overwinning. Ter Leede won door een doelpunt van Jeffrey Bok met 0-1 van Jodan Boys en Noordwijk deed dat met 0-2 bij RVVH. De goals werden gemaakt door Emiel Wendt en Martijn Le Congé.

De topper in 2C tussen Lugdunum en Valken’68 bleef ondanks een groot overwicht van de Valkenburgers onbeslist: 0-0. Van Nispen (zat.) wist met 1-6 te winnen bij Zwammerdam en Kagia moest de punten delen met DSVP (1-1).

Barendrecht – FC Lisse 3-0 (1-0)

RVVH – Noordwijk 0-2 (0-0)
Goals: Wendt, Le Congé

Jodan Boys – Ter Leede (0-1) (0-0)