We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: VIDB maken we samen. Daarom zijn we verheugd dat we ook RKVV Teylingen aan het rijtje clubs mogen toevoegen waarmee we intensiever samenwerken. Met de Sassenheimers komt het aantal clubs op acht. Foreholte, Ter Leede, Valken ’68, Quick Boys, FC Rijnvogels, Kagia en VV Katwijk gingen hen reeds voor. 

Ook voor RKVV Teylingen hebben we een clubpagina op maat gemaakt en vind je daar clubgerelateerde sponsoruitingen. Op deze manier brengen we de club beter voor het voetlicht. Hoe ziet dit eruit? Op de clubpagina tref je de clubgegevens, de elftalfoto, sponsoren van de club en de clubtwitter. Daarbij zijn de gegevens van de selectie en de competitiestand hier snel en makkelijk terug te vinden. Uiteraard naast al het nieuws over de club. Zie hier het resultaat: RKVV Teylingen.

De samenwerking houdt daarnaast in dat jullie dit seizoen onder de artikelen over de club uit Sassenheim een clubsponsor te zien krijgen. Hiermee verschaffen we de club een extra online uithangbord voor hun sponsors met regionale uitstraling dat zij zelf kunnen invullen. Vind je als sponsor dit interessant? Neem dan even contact op met ons of de club.


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)