Raies Roshanali heeft een nieuwe club gevonden. De linkspoot gaat aan de slag bij TEC, zo is vrijdag bekendgemaakt. Roshanali heeft voor een seizoen getekend in Tiel.

Roshanali speelde de afgelopen vijf jaar voor Noordwijk, waar hij lange tijd een dragende kracht op het middenveld was. Het huidige seizoen was minder succesvol, waarna de technische leiding op Sportpark Duinwetering besloot tot een andere invulling van het middenveld. Roshanali kwam in 116 wedstrijden tot zestien goals en vijftien assists.

Volgend seizoen Tweede Divisie?
De aanvallende middenvelder was in beeld bij Rijnsburgse Boys, maar dat liep op niets uit. Nu heeft zich verbonden aan TEC, de huidige nummer vijftien van de Jack’s League. “Na het gesprek met Hans (van de Haar) had ik een heel goed gevoel en dat was gelukkig wederzijds. Ik heb er alle vertrouwen in dat TEC in de Jacks League actief blijft, dat is ook waar deze club thuishoort”, vertelt hij op de clubsite.

De 27-jarige Roshanali kwam in 2018 naar Noordwijk. In zijn eerste seizoen werd hij direct kampioen met de Noordwijkers in de Derde Divisie. Sindsdien speelt de ploeg van Kees Zethof onafgebroken op het hoogste amateurniveau. De voormalig jeugdinternational was ruim 4,5 jaar geleden afkomstig van eerstedivisionist FC Dordrecht. Daarvoor speelde hij bij TOP Oss en in de jeugdopleidingen van AZ en Zeeburgia.

Foto: Orange Pictures

Lees ook: Panka volgend seizoen actief op Ter Specke


POPULAIRE BERICHTEN