Rijnsburgse Boys is afgelopen week met keeper Richard van Nieuwkoop een contractverlenging overeengekomen. De 31-jarige  goalie is er sneller uit dan vorig seizoen en tekent voor één seizoen bij. Van Nieuwkoop is nu bezig aan zijn tiende seizoen in het geel-zwart. 

Bij zijn contractverlenging heeft de ervaren doelman wel een kanttekening gemaakt: zijn elfde seizoen wordt hoe dan ook zijn laatste op de Middelmors. ,,Ik heb dat ook tegen keeperstrainer Hans Schot en bestuurslid technische zaken Gerrit Paauw gezegd. Misschien omdat het mijn afsluitende jaar wordt, heb ik de beslissing sneller genomen om het nog één keer te doen”, vertelt Van Nieuwkoop op de clubwebsite van de Rijnsburgers.

Titel
Het is altijd de wens van de doelverdediger geweest om zijn carrière af te sluiten met een kampioenschap. ,,Dat is waar, maar als je ziet hoe we nu voetballen, zou het dit seizoen ook nog mogelijk kunnen zijn. Mocht dat gebeuren dan zal ik er volgend seizoen gewoon bij zijn. Ik heb mijn woord gegeven en het contract getekend”, verklaart Van Nieuwkoop.

Lees ook: ‘Sinteur: ,,Het profvoetbal blijft natuurlijk wel in m’n achterhoofd”’

Foto: Hans Heemskerk


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 23 feb.
Scheveningen14.30VVSB
Noordwijk14.30ASWH
Jong FC Groningen14.30FC Lisse
DSO14.30Valken '68
VVSB (zat.)14.30Van Nispen (zat.)
Kagia14.30Koninklijke HFC
Quick Boys15.00Harkemase Boys
De Dijk15.00SJC
Jong Vitesse15.30Katwijk
Rijnsburgse Boys15.30Spakenburg
Zo. 24 feb.
Hillegom14.00Zaanlandia
ROAC14.00Teylingen
Foreholte14.00ESTO