Nadat onlangs Toon Zwetsloot, Enzo Stroo, Kevin van der Zwet en Toon Zwetsloot hun aflopende contracten bij FC Lisse al hadden verlengd, heeft nu ook Rowdy van der Putten dat gedaan. De aanvaller ligt daarmee tot de zomer van 2025 vast op sportpark Ter Specke.

Ook slaagde de TC van de Lissenaren er onlangs in drie nieuwe spelers voor het komende seizoen vast te leggen. Dat gaat om Swen Verswijveren, de huidige doelman van derdedivisionist DEM, Luc de Kruijs van buurman Ter Leede en Omar el Baad, die dit seizoen uitkomt voor regiogenoot Katwijk.

Voor Van der Putten betekent zijn contractverlenging tevens een verlenging van zijn loopbaan met zijn broer Justin en zijn eerder genoemde neef en beste vriend Van der Zwet. Eerder kwam hij uit voor Alphense Boys, Feyenoord, SC Cambuur, Scheveningen en Ter Leede. Het wordt ook de derde kennismaking met El Baad, met wie hij zowel bij Feyenoord als SC Cambuur samen speelde.

Beb Bakhuys
Van huis uit is Van der Putten spits en als zodanig heeft al veel treffers op zijn naam staan. Hij werd door FC Lisse ook als extra optie voor de ’10-positie’ gehaald. De Lissenaar maakte in het lopende seizoen vooralsnog slechts één goal, een kopbal a la Beb Bakhuys tegen ADO ’20.

Selectie FC Lisse 2024-2025

Bijgetekend: Enzo Stroo, Kevin van der Zwet, Max Hudepohl, Toon Zwetsloot, Rowdy van der Putten

Nieuw: Luc de Kruijs (Ter Leede), Omar El Baad (Katwijk), Swen Verswijveren (DEM)

Tekst: Theo Uphus
Foto: FC Lisse

Bekijk ook: In de taxi bij Willem: Rowdy van der Putten
Check ook: Toon Zwetsloot ook een vijfde seizoen in bij FC Lisse

POPULAIRE BERICHTEN