Katwijk heeft in eigen huis het oefenduel tegen SJC met ruime cijfers gewonnen. Op De Krom werd het 4-1 voor de tweededivisionist. Voor beide clubs was dit het tweede duel van de voorbereiding. Katwijk verloor vorige week met 1-2 van FC Rijnvogels. Hoofdklasser SJC oefende een maand geleden tegen RKAVV. Die wedstrijd eindigde in 1-1.

Jan-Willem Tesselaar bracht Katwijk voor rust op voorsprong. Via de strafschopstip maakte Jordy Groot net na rust de gelijkmaker voor de Noordwijkers. Diezelfde Groot schoot even later in z’n eigen doel. De laatste twee Katwijkse treffers kwamen van Fabian Korndorffer en Jordy Hilterman.

Katwijk oefent dinsdag alweer in Velsen-Zuid tegen Telstar. Die wedstrijd begint om 19.30 uur. SJC oefent zaterdag tegen Ter Leede om 14.30 uur.

Katwijk – SJC 4-1 (1-0)
Goals: Tesselaar, Korndorffer, Hilterman, eigen doelpunt (Katwijk) / Groot (SJC)

Archieffoto: Peter Teunissen