‘Samen sta je sterker dan alleen.’ Was dat niet het motto van de coach van  het bekendste amateurelftal van Nederland? Swift Boys, de matige amateurvoetballers waar de televisieserie ‘All Stars’ omheen is gebouwd.

De zin is kernachtig. Geen speld tussen te krijgen. In die trant zijn ook de voetbalclubs FC Rijnvogels en Katwijk bijvoorbeeld een samenwerking aangegaan. Samen inkopen doen van voetbalspullen, elkaars kennis delen: want immers, samen sta je sterker dan alleen.

Of wat te denken van de Stichting samenwerkende voetbalclubs Duin- en Bollenstreek? Zes voetbalclubs die gezamenlijk kleding inkopen en zichzelf jaarlijks presenteren in de vorm van een magazine.

‘Met de promotiecode vidb25 ontvang je daarnaast nu een cashback van € 25 bij een investering van minimaal € 500 binnen 30 dagen.’

Crowdfunding gaat uit van hetzelfde principe. Gezamenlijk ambities waarmaken. Investeer en ondersteun. Funding Circle weet hoe het is om als ondernemer met de poten in de klei te staan en hoe het is om als kleine onderneming te starten en te dromen over een succesvol bestaan.

De economie draait op gewone mensen die buitengewone dingen doen. Die van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat bezig zijn met hun onderneming. En daar heb je vaak geld voor nodig. Geen gedoe met lopende rekeningen of hypotheken, maar open en transparant lenen. Funding Circle is de betrouwbare verbinding tussen kleine ondernemingen en investeerders.

Wil jij ook investeren in ondernemingen? Dan ben je niet de enige! Funding Circle was in 2018 de marktleider op gebied van crowdfunding. In dat kalenderjaar werd via Funding Circle 81 miljoen euro uitgeleend aan ondernemingen in heel Nederland.

‘Met jouw investering bied je die kleine ondernemer in de Bollenstreek en elders een kans en investeer ook in het vestigingsklimaat.’

Wil jij Nederlandse ondernemingen helpen te groeien? Misschien is dit wel wat voor jou? Investeerders bij Funding Circle kunnen een gemiddeld rendement van 6 tot 8 procent op hun investering behalen. Met de promotiecode vidb25 ontvang je daarnaast nu een cashback van € 25 bij een investering van minimaal € 500 binnen 30 dagen. Vul die code in bij het aanmaken van je account. De promotiecode is geldig tot 18 maart 2019.

Investeren kan al vanaf € 100. Want zeg nou zelf? Met jouw investering bied je die kleine ondernemer in de Bollenstreek en elders een kans en investeer je dus niet direct alleen in die onderneming, maar ook in het vestigingsklimaat van ons prachtige land. Twee vliegen in één klap.

Foto’s: Hans Heemskerk & Jeannette Kloet

Lees ook: ‘Ode aan de ondernemende Bollenstreek’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen