Na voorrondes bij Foreholte, VVSB en Kagia te hebben gehad, is het zaterdag 20 mei tijd voor de voorronde van de VIDB FIFA 17 Cup bij SV Hillegom! Ben je lid bij sv Hillegom en sta je nog niet ingeschreven? Maak je geen zorgen, want inschrijven voor dit spektakel kan nog! Doe dat dan snel hieronder.

Welke vier spelers plaatsen zich aankomende zaterdag voor de VIDB FIFA 17 Cup finaledag? Ook in Hillegom zal de strijd fel zijn om die finaleplekken. En welke voetbalkenner gaat er deze keer aan de haal met de voetbalquiz? Wordt het weer zo’n spektakel als bij alle anderen toernooien?

De voortekenen zijn in ieder geval goed. De aanmeldingen stromen binnen!

Wat worden de tactieken van de spelers? Welke clubs worden er gekozen? De afgelopen edities zagen we dat vooral Atletico Madrid, Juventus, Real Madrid en Bayern München het goed deden. Wordt deze trend doorbroken met andere teams óf houden de spelers zich vast aan dezelfde teams? Daarnaast zagen we dat de bespelers van de teams vaak loerden op de counter en sterk waren in standaardsituaties. Om 13.00 uur trappen we af in de kantine van sv Hillegom. Zorg dat je op tijd bent!

Dus.. ben je nog niet ingeschreven? Doe dat dan snel! En wil jij ook een FIFA 17 toernooi organiseren bij jouw voetbalclub? Stuur ons dan een mailtje naar redactie@voetbalindebollenstreek.nl


REACTIES OP DIT ARTIKEL

BEDRIJF VAN DE MAAND

Programma & Uitslagen

Za. 7 dec.
Excelsior'31 2-2FC Lisse
Ter Leede 4-3VVOG
SC Feyenoord 3-0FC Rijnvogels
SVC'083-2Kagia
Valken'68 3-1DoCoS
VVSB (zat.) 1-1Be Fair
Roodenburg 0-4Warmunda
IJsselmeervogels 4-2Noordwijk
Quick Boys 1-1Excelsior Maassluis
Rijnsburgse Boys 1-0TEC
Sparta Nijkerk 3-1VVSB
Van Nispen (zat.) 1-2Westlandia
Koninklijke HFC 1-1Katwijk
SV Hillegom 5-1Teylingen
Zo. 8 dec.
SJC14.00RKAVV
Foreholte14.00Concordia
Zwanenburg 14.00Van Nispen (zon.)