Komende vrijdag 6 januari trappen we bij Foreholte de VIDB FIFA 17 Cup af. Aldaar vindt de eerste voorronde plaats van, naar wij hopen, vele andere voorrondes. Onze lijkt het namelijk schitterend wanneer we de komende jaren een gigantisch FIFA-toernooi organiseren waarin we jaarlijks op zoek gaan naar de beste FIFA-speler van de Bollenstreek. En we weten zeker: wij zijn niet de enige! 

Maar eerst dus vrijdag 6 januari in Voorhout. De beste vijf spelers van iedere voorronde kwalificeren zich voor het eindtoernooi later dit jaar. Voor iedereen die lid is van Foreholte: je kunt je nog inschrijven! De teller staat nu op 51 deelnemers, maar we kunnen er 128 aan! Inschrijven is doodeenvoudig via onderstaand formulier.

Ben je nou geen lid van Foreholte, maar lijkt je dit wel heel vet? Mobiliseer de mensen binnen je club zodat we ook bij jouw vereniging een voorronde kunnen organiseren! Hier vind je alle info maar je kunt ook mailen naar bram@voetbalindebollenstreek.nl.

Leden van Foreholte, schrijf je hieronder in!

Gebruik je de VIDB app? Klik dan hier.


De VIDB FIFA 17 Cup is een initiatief van Voetbal in de Bollenstreek en wordt in samenwerking met FIFA Tournament georganiseerd.

 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen0-2Katwijk
Ter Leede2-0VVSB
Hoek1-0FC Lisse
Rijnsburgse Boys2-1De Treffers
Quick Boys1-1Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 21-2Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels1-1SJC
Valken '683-5Excelsior Maassluis 2
Kagia2-0VVSB (zat.)
TeylingenTer Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen