Het is bijna weer tijd voor de VIDB-voetbaldagen. Op 2 en 3 mei organiseren Voetbal in de Bollenstreek en Play2Improve samen deze tweedaagse. Iedereen tussen de 6 en 13 jaar die veel plezier uit voetballen haalt en graag beter wil worden, is welkom. Het is Pasen, je ouders zijn vrolijk. Vraag snel of je mee mag doen!

Dit jaar wordt de meerdaagse clinic gegeven op het terrein van Rijnsburgse Boys. En wederom komen er bekende spelers uit de Bollenstreek langs om training te geven en iedereen een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zo waren dat in voorgaande edities onder mee Yordi Teijsse, Jeffrey Jongeneelen, Kevin Wijmer en Omar Hamdi. Wie er dit jaar bij Rijnsburgse Boys zullen verschijnen, is nog even een verrassing.

Verrassing
Op beide dagen worden de trainingen verzorgd door onze partner Play2Improve. De voetbalacademie is inmiddels bij veel clubs actief en staat garant voor kwaliteit en plezier door hun gecertificeerde trainers. Daarbij gaan zij ondersteund worden door bekende spelers uit de streek. Wie dat zijn, houden we nog even voor onszelf. De komende weken gaan we ze één voor één bekend maken.

Dus heb jij zin om aan twee super toffe voetbaldagen mee te doen, waar je ook nog eens wat van opsteekt? Schrijf je dan snel in!


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 13 jul.
Oefenwedstrijd
FC Rijnvogels4-0FC Lisse
Za. 20 jul.
Oefenwedstrijd
Katwijk14.30FC Rijnvogels