Het waren zware contractonderhandelingen, maar de namen die zich gaan inzetten voor Stichting Juul en Willem Alexander Kinderfons zijn bekend. Het VIDB Elftal van het Jaar was natuurlijk reeds bekend. Dit team is aangevuld met spelers van clubs die nog niet vertegenwoordigd waren en veel stemmen kregen. Zo is er een sterke selectie ontstaan die een mooie afspiegeling is van alle clubs in de streek. Het is aan trainer Ted Verdonkschot wanneer hij welke speler inbrengt.

Maar ook het VIDB All Stars team mag er zijn. Daarbij dient te worden aangetekend dat er natuurlijk veel meer keus is dan de namen die nu we presenteren. We hebben de selectie zodanig ingedeeld dat elke club in de streek ongeveer gelijk vertegenwoordigd is. Bij een volgende editie kan er daarom zomaar weer een andere selectie staan. Dat neemt natuurlijk niet weg dat dit een lijst met namen is die zeer tot de verbeelding spreekt.

De trainers Niek Oosterlee en Stephan Spruijt zullen hier een vechtmachine van smeden die zijn huid duur zal verkopen. Ook zijn we nog in onderhandeling met een tweetal namen om aan het lijstje coryfeeën toe te voegen. Daarover later deze week meer. Wellicht overbodig om nog te melden: zet die 30e van mei in de agenda en zorg dat je erbij bent!

Noot: helaas dienen de spelers van Valken ’68 op die dag aanwezig te zijn op de familiedagen. Vandaar dat er geen speler in de selectie is opgenomen.

graphic30mei

POPULAIRE BERICHTEN