Sepehr Safi keert terug bij Teylingen. Safi vertrok een seizoen geleden uit Sassenheim om hun geluk te beproeven bij FC Boshuizen. Voor Safi blijft dat dus tot een uitstapje van één jaar. Naast de terugkeer van de aanvaller, komen er ook nog drie jongens over van Ter Leede.

Colin Dofferhoff, Niels Roodenburg en Melle de Louw verdedigen volgend seizoen de rood-zwarte clubkleuren in plaats die van de rood-gele van buurman Ter Leede. Dofferhof is een verdediger, Roodenburg een middenvelder en De Louw een aanvaller. Die laatstgenoemde is zoon van good old Martin de Louw, oud-speler van onder andere Ter Leede en Rijnsburgse Boys.

Met het aantrekken van deze drie jonge voetballers van Ter Leede herhaalt Teylingen het succesvolle recept van vorig seizoen. Toen kwamen Jelle Vooys, Lasse van Wijk en Pascal de Ridder over van de buurman. Dat bleek uiteindelijk een succes.

De Sassenheimers zijn nog wel op zoek naar een doelman voor volgend seizoen. Keeper Wessel Zonjee is nog steeds herstellende van een knieblessure, Joran Kret vertrok onlangs bij Teylingen om doelman te worden bij Warmunda.

Selectie 2018 / 2019

Teylingen

Blijft: Marc van Wonderen (trainer), Mark van der Vlugt, Daan Heemskerk

Vertrekt: Tom van der Vlugt (lager elftal), Vincent Jongen (stopt), George Hulschbosch (stopt), Melvin van der Krogt (stopt)

Nieuw: Sepehr Safi (FC Boshuizen), Niels Roodenburg, Colin Dofferhoff, Melle de Louw (allen Ter Leede)

Archieffoto: Peer Compeer

Lees ook: ‘Warmunda vindt nieuwe keeper bij Teylingen’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Din. 15 okt.
Oefenwedstrijden
FC Lisse 1-1Quick Boys
Don. 17 okt.
VVSB20.00RKVV DEM
Zat. 19 okt.
Docos 14.30Kagia
Van Nispen (zat.) 14.30Soccer Boys
Valken'68 14.30RCL
VVSB (zat.) 14.30 FC VVC
FC Boshuizen 14.30Warmunda
Zon. 13 okt.
SDO14.00SJC
Forholte 14.00VV Wilhelmus
Hillegom 14.00HMSH
Teylingen 14.00HVV
VVH/Velserbroek 14.00Van Nispen (zon.)