Noordwijk pakt door op selectiebeleid; na de bekendmaking van de contractverlenging van Thomas Reynaers eerder deze zondag, meldt de club nu ook dat Sander Bosma volgend jaar in het shirt van Noordwijk speelt. Bosma is bezig aan zijn tweede periode bij Noordwijk. Hij verruilde zijn huidige club in seizoen 2016/2017 voor SJC, maar keerde vorig jaar weer terug op ‘oude grond’.

De 26-jarige middenvelder kwam dit seizoen ‘pas’ zes keer in actie in de Derde Divisie, waarvan één als basisspeler. Dat was in de wedstrijd tegen Quick Boys, waar hij nog wel een rode kaart ontving. Dat hij tot zes wedstrijden kwam in het huidige seizoen had mede te maken met een blessure die hij in de laatste wedstrijd van vorig seizoen opliep.

Vorig seizoen was er nog even spraken van dat de middenvelder zou gaan voetballen bij zijn vrienden van de zaterdagtak van Van Nispen. Uiteindelijk koos hij toch voor een langer verblijf bij vv Noordwijk.

VV Noordwijk 2019/2020

Blijft: Kees Zethof (hoofdtrainer), Emiel Wendt (tot medio 2021), Martijn le Congé, Rob Overvliet, Jelle van der Niet, Bryan Bröcker, Maurice van der Neut, Guy Smith, Dylan Rietveld en Nick van Staveren, Raies Roshanali, Tjeerd Westdijk, Thomas Reynaers, Sander Bosma (allen tot medio 2020).

Vertrekt: Denzel James (Sparta Rotterdam), Dennis van Rijn (n.n.b.), Huig van Duijn (n.n.b.), Maik van Zanten (n.n.b.), Marcley Manuela (Nootdorp)

Nieuw: Huib Oversloot (ARC)

Foto: Orange Pictures

Lees ook: ‘Wolf nieuwe trainer SJC: ,,Nuchter, realistisch en positief”‘


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 16 apr.
Districtsbeker
FC 's-Gravenzande4-0Ter Leede 2
Za. 20 apr.
Barendrecht1-1Katwijk
FC Lisse5-0Achilles '29
SJC0-5Eemdijk
DFS Opheusden0-2Ter Leede
TAVV2-5Valken '68
CVC Reeuwijk1-4Van Nispen (zat.)
DWO3-0VVSB (zat.)
Quick Boys2-0Noordwijk
Rijnsburgse Boys3-1De Treffers
Jong Sparta2-1VVSB
Overbos2-7Kagia
TAC '906-1Foreholte
Jong FC Den Bosch2-1FC Rijnvogels
Ma. 22 apr.
Hillegom2-3sv Hoofddorp
ESTO1-1Teylingen
Warmunda3-1Madestein