SJC heeft een belangrijke slag geslagen wat betreft de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen. De Noordwijkers melden de komst van Puck Postma (VVSB) en Max de Haas (FC Rijnvogels). Daarnaast blijven drie ervaren krachten nog een jaar langer op de Lageweg: Timo Ruigrok, Martijn van Trigt en Frans van Niel.

Postma was al eerder actief bij SJC, in het seizoen 2019-2020. Daarna verkaste hij naar VVSB, maar in Noordwijkerhout komt hij momenteel weinig aan bod. De rechterflankspeler speelde eerder ook voor onder meer FC Volendam, Go Ahead Eagles en Kon. HFC.

Puck Postma eerder in actie voor SJC

Een verleden bij een BVO heeft ook De Haas (21), een linker centrale verdediger. Hij speelde tot zijn achttiende bij Sparta Rotterdam en kwam via zijn jeugdclub Alphense Boys anderhalf jaar geleden bij FC Rijnvogels terecht. De Haas maakte de eerste seizoenshelft weinig minuten en kondigde vervolgens in januari aan te gaan vertrekken. Opvallend genoeg kwam hij sindsdien beduidend vaker in actie. Bij SJC is hij de opvolger van Timo Verweij, die vertrekt en hoopt op een buitenlands avontuur.

Van Niel en Ruigrok toch een jaar door
Volgend seizoen komen ook Van Niel en Ruigrok uit voor SJC. Beide ervaren middenvelders waren aanvankelijk in dubio of ze nog door wilden gaan, maar hebben toch hun jawoord gegeven. Van Niel maakte in de zomer van 2021 na dertien jaar VVSB een doorstart bij SJC. Ruigrok heeft eveneens een verleden bij VVSB en speelde ook bij Noordwijk, maar maakte toch vooral naam op de Lageweg. Hij draagt ook de aanvoerdersband. Ruigrok beschikt met zijn vrije trappen over een extra wapen.

Linksbuiten Van Trigt komt sinds medio 2020 uit voor SJC en geldt als een belangrijke kracht in de voorhoede. In de laatste twee competitieduels maakte hij vier treffers. Van Trigt speelde voor zijn komst naar Noordwijk-Binnen altijd voor ROAC.

Foto’s: Johanna Oskam

Lees ook: Toptalenten strijden bij Quick Boys en SJC om EK-ticket

POPULAIRE BERICHTEN