SJC heeft zich zaterdag verzekerd van lijfsbehoud in de Vierde Divisie. De Noordwijkers speelden met 1-1 gelijk tegen Swift en dat bleek voldoende om boven de streep te blijven.

De ploeg van Marcel IJzendoorn begon met één punt voorsprong op BOL en twee op ARC aan de slotronde. Beide concurrenten kwamen niet tot winst. BOL verloor bij Purmersteijn (3-0), terwijl ARC remiseerde tegen Hollandia: 1-1.

Goals in de tweede helft
Diezelfde uitslag kwam op het bord bij SJC -Swift. De bezoekers namen in de 69e minuut de leiding, maar een klein kwartier later zorgde Sven Wisselink met een opmerkelijke rake vrije trap voor de gelijkmaker. Hij gaf de bal net over de middenlijn blind voor, maar die werd door iedereen gemist.SJC had nog zijn momenten om de volle buit te pakken, maar de keeper van Swift stak daar een stokje voor.

Hoe dan ook was de uitkomst er één die tot tevredenheid leidde op de Lageweg. SJC blijft behouden voor de Vierde Divisie en gaat volgend seizoen met een flink versterkte selectie proberen een (grote) stap voorwaarts te maken op de ranglijst.

SJC – Swift 1-1 (0-0)
Goal: Sven Wisselink


Bekijk hieronder de samenvatting van Bollenstreek Omroep, met op 3:35 de goal van Wisselink


Lees ook: SJC pakt belangrijk punt en verstiert kampioenfeest Huizen

POPULAIRE BERICHTEN