SJC heeft zondag een knappe thuiszege op HBC geboekt. De Noordwijkers waren voor eigen publiek met 3-1 te sterk voor de huidige nummer drie van de ranglijst.

De ploeg van Marcel IJzendoorn pakte twaalf punten uit de laatste vijf duels en liet tegen HBC zien dat die resultaten geen incident(en) waren. Halverwege was het nog 0-0, maar in de tweede helft deed de thuisploeg zaken

HBC kwam in de 47e minuut nog wel op voorsprong door slordig uitverdedigen bij SJC, maar daarna ging het lopen bij de zwart-witten. Zo’n tien minuten later maakte Tom Duindam gelijk op aangeven van Martijn van Trigt: 1-1.

In slotfase in veilige haven
Vervolgens bleef het lang gelijk, maar vijf minuten voor tijd kopte Chris Hoogervorst de bevrijdende 2-1 binnen. Diep in blessuretijd maakte Duindam met zijn tweede van de middag aan alle spanning een einde: 3-1.

Zodoende won SJC voor de derde keer op rij en bivakkeert het nu in het linkerrijtje. De Lageweg-bewoners staan nu achtste in de Vierde Divisie A. Ter Leede heeft hetzelfde puntentotaal, maar beschikt over een beter doelsaldo en is daardoor de nummer zeven.

SJC – HBC 3-1 (0-0)
Goals: Tom Duindam (2), Chris Hoogervorst


Bekijk hieronder de samenvatting van Bollenstreek Omroep


Archieffoto: Orange Pictures

Bekijk ook: De Vooruitblik #6: met Jordy Groot (SJC)

POPULAIRE BERICHTEN