David Verweij keert na dit seizoen terug naar zijn oude club, FC Lisse. Dat meldt de tweededivisionist maandagavond. De verdediger speelde in het verleden voor de zondagtak op Ter Specke. In 2015 vertrok de voetballer samen met Rick van Dijk naar de Noordwijkse hoofdklasser.

Na drie jaar in Noordwijk keert de voetballer die dertien jaar van zijn leven in Lisse woonde dus weer terug op het oude nest. Daar wil hij volgend seizoen de volgend stap maken in zijn eigen ontwikkeling.

,,Ik heb een geweldige tijd gehad bij SJC. Het is een mooi podium geweest om mij te ontwikkelen. Ik heb zelf de ambitie om op het hoogste niveau te spelen. FC Lisse biedt mij deze kans. Het gevoel en het gesprek dat ik met FC Lisse had was goed”, laat hij op de website van de Lissenaren weten.

FC Lisse

Blijft: Robbert de Ruiter (trainer), Arno Lancel (assistent-trainer), Thierry Monteny, Lars Rauws, Kevin van der Zwet, Brian van der Werff, Boyd Stevens, Luca Tarani, Bert Koomen, Rik Vermeulen, Martin van Eeuwijk, Niels Buijs, Bas Buimer, Rowdy van der Putten, Justin Valk, Wesley Storm (vertrekt tijdelijk naar Amerika), Kay Gerritsen, Mobarak Adouch, Alec Rahhal, Jochem Lensen

Nieuw: Ayoub ait Afkir (Inter Bratislava, per direct), Oussama Siali (Ter Leede), Mark de Loor (vv Katwijk), David Verweij (SJC)

Vertrekt: Rick Bouwmeister (per direct), Timothy van der Meulen (per direct), Tomas Tavilla (per direct), Robert van Boxel (vv Zwanenburg), Roel de Goede (n.n.b.), Bjorn Haggerty (n.n.b.)

Foto: Johanna Wever

Lees ook: ‘Rijnsburgse Boys en FC Lisse leggen jeugdige talenten vast’


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC20.00Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp20.15Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen