Rick van Dijk blijft bij SJC. Dat heeft de aanvaller aan zijn club laten weten. De Lisser twijfelde de laatste weken of hij niet op een lager niveau wilde gaan spelen, of dat hij door zou gaan bij de Noordwijkse vereniging. Onder andere Kagia hengelde daarna aan zijn diensten. Nu de club promoveert naar de Derde Divisie wil Van Dijk de uitdaging aangaan om zich te meten met dat niveau.

Daarnaast heeft de club drie namen toegevoegd aan de selectie voor volgend seizoen. Mauro Kloppert, Wessel van der Linde en Jacques Drakpé versterken de Noordwijker vanaf de zomer. Kloppert komt over van RVVH, oud-SJC’er Van der Linde keert terug van een uitstap naar Quick Boys en Drakpé was clubloos.

Nieuwkomers
De 23-jarige Kloppert gaf in maart van dit jaar aan bij RVVH te willen vertrekken. De rechtsback speelde sinds de zomer van 2016 in de selectie van de ploeg uit Ridderkerk. Daarvoor kwam hij onder andere uit voor TOGB en Alexandria ’66.

De 18-jarige Van der Linde vertrok in de C-jeugd van SJC naar Nieuw Zuid. Na de jeugdselecties van Quick Boys te hebben doorlopen keert de in 2000 geboren middenvelder nu weer terug bij z’n oude club. Drakpé is momenteel clubloos na een avontuur in Engeland. Hij speelt deze zomer nog een wedstrijd voor TOGO Onder-23 voordat hij naar Noordwijk komt, meldt SJC.

Bedrijfje
Daartegenover staat uiteindelijk wel het vertrek van Benji Broekhof. De aanvaller die dit seizoen regelmatig aan spelen toekwam onder Sjaak Polak zegt vanwege het starten van een eigen bedrijfje niet meer volledig te kunnen trainen bij SJC. In februari gaf hij nog z’n ja-woord aan de club.

Selectie 2018 / 2019

SJC

Blijft: Sjaak Polak (trainer), Stef van der Zalm, Jordy Groot, Abbas al Tamimy, Juriaan van Duijn, Raymond van Heijningen, Stan Ruigrok, Mike Oude Veldhuis, Joep Kokkelkoren, Tom Duindam, Tom Broekhuizen, Kevin Schelvis, Roy Haasnoot, Mark Turk, Jelle van Went, Tim de Bruin, Rick van Dijk

Vertrekt: Mike Verhoek (stopt), Jeroen Dedel (sv Hillegom), Timo Ruigrok (VVSB), Jelle Veenvliet (Foreholte), David Verweij (FC Lisse), Marvin Sloos (UVS), Benji Broekhof (stopt)

Nieuw: Melvin van Stijn (Ter Leede), Hakan Bayram (FC Boshuizen), Bas Beijersbergen (Ter Leede), Luuk Zonneveld (Van Nispen (zon.)), Dario Lovecchio (VVSB), Demir Strojil (vv Katwijk), Nagier Bonevacia (clubloos), Mauro Kloppert (RVVH), Wessel van der Linde (Quick Boys – jeugd), Jacques Drakpé (clubloos)

Archieffoto: Johanna Wever

Lees ook: ‘Van der Vooren: ,,Op 20 juni weten we waar we aan toe zijn”‘
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys20.00TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk12.30Quick Boys
FC Lisse14.30VVSB
Rijsoord14.30FC Rijnvogels
HVC'1014.30Valken '68
Soccer Boys14.30Kagia
VVSB (zat.)14.30Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys15.00Jong Volendam
ONS Sneek15.00Ter Leede
Van Nispen (zat.)15.00DoCoS
SJC (zat.)16.00Warmunda
TEC18.00Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC14.00Quick '20
Hillegom14.00ASC
Foreholte14.00RKDEO
Altior14.00Teylingen
VSV14.00Van Nispen (zon.)