Kagia boekte voor de tweede wedstrijd op rij een zege. Uit bij BSC ’68 werd met 3-1 gewonnen. Timo Sluymer bracht Kagia al snel op voorsprong, maar bij rust was het 1-1. In het laatste kwartier stelden Ruud Heuseveldt en Mark Zonneveld de Lisserbroekse zege veilig.

Ondanks de zege was coach Anton Wijsman niet tevreden. ,,Het ging moeizaam en we konden niet het spel brengen zoals ik het wil zien. Ik vond het te slordig”, vertelt hij op de website van Kagia.

,,Vorige week zaterdag speelden we een goede wStoetedstrijd en dinsdag behaalden we een goed resultaat in een oefenwedstrijd tegen een zondagderdeklasser. Of er daardoor een vleugje gemakzucht insluipt, ik weet het niet. Maar tegen BSC ’68, een team dat kick and rush speelt zonder een hekenbaar idee in het spel, ging het vandaag naar mijn smaak veel te moeizaam.”

Wijsman: ,,In de rust heb ik de jongens aangegeven dat zij meer druk moesten zetten om de lange bal eruit te halen.Op het zware veld zouden wij vanzelf meer ruimte krijgen en dan was het alleen nog een kwestie van het benutten van de eigen kansen.” Heuseveldt scoorde in de 75e minuut de 1-2 en acht minuten later besliste Zonneveld de wedstrijdKagia lijkt zich na een moeizaam begin te herstellen, maar toch was Wijsman kritisch. ,,Drie nuttige punten, aangezien de ploegen onderin ook punten beginnen te pakken. Maar ik ben toch teleurgesteld, omdat Kagia niet in staat is geweest het eigen spel op de mat te leggen.