Wat tegenstanders ook proberen, het lukt ze maar niet om Kagia te verslaan. De Lisserbroekers bleven ook in de elfde speelronde ongeslagen. In een heuse subtopper werd Koudekerk vakkundig over de knie gelegd: 3-0. Verdediger Ramon Sluymer zag dat Kagia een hoog rendement uit standaardsituaties haalde.

,,We kregen een penalty mee, scoorden daarna uit een vrije trap en de derde was een klutsbal”, weet Sluymer. ,,Alle goals kwamen voort uit een penalty of vrije trappen.” Rutger Goudriaan scoorde in de eerste helft twee keer. Tussendoor vond ook Ben van der Lans het net.

Sluymer: ,,De tweede helft was minder van onze kant. Zij gingen met lange ballen iets meer druk zetten. Ze kregen twee kansen, maar beide keren redde onze keeper goed. Uiteindelijk was dit zeker een terechte overwinning. En gelukkig hebben we ook de nul gehouden.”

Kagia draait na de degradatie van vorig seizoen moeiteloos mee in de top van de derde klasse. Volgens Sluymer is zijn team te groot voor het servet, maar te klein voor het tafellaken. ,,Dat kun je wel stellen ja. We zijn te groot voor de derde klasse, maar te klein voor de tweede klasse. In de tweede klasse heb je al clubs die spelers halen. We blijven toch een clubje dat het met eigen spelers doet.”