Excelsior Maassluis-verdediger Sefa Kurt heeft op de dag van het treffen tegen zijn nieuwe club, Rijnsburgse Boys, in het Algemeen Dagblad/Rotterdam benadrukt graag in Maassluis te willen blijven voetballen. De 27-jarige centrumverdediger tekende in december een contract in Rijnsburg, maar geeft openlijk toe onder die handtekening uit te willen.

,,Het is niet dat ik spijt heb van mijn keuze, want Rijnsburgse Boys is een grote en mooie club, maar diep in mijn hart zegt mijn gevoel dat ik beter op mijn plaats ben bij Excelsior Maassluis”, laat hij optekenen. Als reden om te blijven in Maassluis noemt hij; clubliefde, woon-/werksituatie en de komst van ‘een kleintje’.

Rijnsburgse Boys liet eerder al weten dat ze de verdediger aan z’n contract willen houden. ,,Als het moet, dan moet het. Maar ik denk dat ze weinig hebben aan een speler die niet voor honderd procent achter zijn keuze staat om bij die club te gaan voetballen. Mocht het zover komen, dan ga ik onderzoeken welke stappen ik nog meer kan ondernemen.”

Foto: Rijnsburgse Boys

Lees ook: ‘Middenveler ziet perspectief en verlengt bij Rijnsburgse Boys’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Za. 25 mei
Quick Boys3-1ONS Sneek
Noordwijk4-0Eemdijk
SteDoCo2-5FC Lisse
ASWH3-1SJC
Ter Leede2-0FC 's-Gravenzande
RKAV Volendam3-5FC Rijnvogels
Valken '684-3SVC '08
Van Nispen (zat.)1-2Lugdunum
VVSB (zat.)3-1Be Fair
VVC FC1-1Kagia
Koninklijke HFC4-0Katwijk
GVVV6-5Rijnsburgse Boys
VVSB6-2FC Lienden
Zo. 26 mei
FC Boshuizen14.00Hillegom
Teylingen14.00HVV
Foreholte14.00ONA