Excelsior Maassluis-verdediger Sefa Kurt heeft op de dag van het treffen tegen zijn nieuwe club, Rijnsburgse Boys, in het Algemeen Dagblad/Rotterdam benadrukt graag in Maassluis te willen blijven voetballen. De 27-jarige centrumverdediger tekende in december een contract in Rijnsburg, maar geeft openlijk toe onder die handtekening uit te willen.

,,Het is niet dat ik spijt heb van mijn keuze, want Rijnsburgse Boys is een grote en mooie club, maar diep in mijn hart zegt mijn gevoel dat ik beter op mijn plaats ben bij Excelsior Maassluis”, laat hij optekenen. Als reden om te blijven in Maassluis noemt hij; clubliefde, woon-/werksituatie en de komst van ‘een kleintje’.

Rijnsburgse Boys liet eerder al weten dat ze de verdediger aan z’n contract willen houden. ,,Als het moet, dan moet het. Maar ik denk dat ze weinig hebben aan een speler die niet voor honderd procent achter zijn keuze staat om bij die club te gaan voetballen. Mocht het zover komen, dan ga ik onderzoeken welke stappen ik nog meer kan ondernemen.”

Foto: Rijnsburgse Boys

Lees ook: ‘Middenveler ziet perspectief en verlengt bij Rijnsburgse Boys’
REACTIES OP DIT ARTIKEL

Wie maakt de meeste goals?

Programma & Uitslagen

Za. 23 feb.
Scheveningen14.30VVSB
Noordwijk14.30ASWH
Jong FC Groningen14.30FC Lisse
DSO14.30Valken '68
VVSB (zat.)14.30Van Nispen (zat.)
Kagia14.30Koninklijke HFC
Quick Boys15.00Harkemase Boys
De Dijk15.00SJC
Jong Vitesse15.30Katwijk
Rijnsburgse Boys15.30Spakenburg
Zo. 24 feb.
Hillegom14.00Zaanlandia
ROAC14.00Teylingen
Foreholte14.00ESTO