Katwijk heeft de amateurklassieker tegen Spakenburg verloren. Op De Westmaat werd het 2-1 voor de thuisploeg. Marciano Mengerink maakte in de eerste helft nog de verdiende openingsgoal. In de tweede helft draaide de wedstrijd om.

Dat gebeurde na de 1-1 van Giovanni Gravenbeek. Even later kreeg verdediger Bart Sinteur ook nog de rode kaart na het neerhalen van een doorgebroken speler. Een kleine tien minuten voor tijd maakten de Spakenburgers de 2-1 via aanvoerder Barry Beijer.

Op Nieuw Zuid had Quick Boys weinig moeite met de amateurs van Ajax. De blauw-witten wonnen met 5-1, maar kregen daarbij wel de hulp van de Amsterdammers, die twee keer in eigen goal scoorden. Bij Quick Boys viel nieuwkomer Dennis Kaars een kwartier voor tijd in voor Bert Steltenpool.

Spakenburg – Katwijk 2-1 (0-1)
Goals: Mengerink

Quick Boys – Ajax (ama.) 5-1 (1-0)
Goals: Maynard, Tejan, Kuijvenhoven, eigen goal (2)