Op vrijdag 29 mei 2015 is Landgoed Keukenhof in Lisse voor de derde editie op rij decor van Sandro’s Kitchen, het spetterende dance-event met de bekende dj Sandro Silva. De opbrengst van het evenement komt onder meer ten goede aan de Edwin van der Sar Foundation.

De initiatiefnemer van dit dance-event is de Rotary Club Lisse-Bollenstreek. De leden steunen op verschillende wijzen hun medemens. Elk jaar wordt een evenement georganiseerd voor een goed doel. Net zoals voorgaande jaren heeft Landgoed Keukenhof haar kasteeltuin beschikbaar gesteld, daarnaast wordt het evenement financieel gedragen door sponsoren en ticketverkoop.

De line-up van Sandro’s Kitchen is inmiddels bekend. Natuurlijk zal Sandro Silva als hoofdact aanwezig zijn. Daarnaast komen de dj’s Jethro, Voster & Gallardo, Jasper & MC L, en Fabro & Deep het publiek vermaken met hun spetterende sets. In totaal worden er zo’n 4000 gasten verwacht. Edwin van der Sar zal de avond zeer waarschijnlijk zelf komen afsluiten.

Volgers van VIDB kunnen ook hun steentje bijdragen, namelijk door tickets te kopen! Deze zijn online verkrijgbaar via: http://www.yourticketprovider.nl/events/1104-sandros-kitchen-the-final-edition/. Sandro’s Kitchen is ook te volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

VIDB heeft een samenwerkingsverband met de Edwin van der Sar Foundation en de Dirk Kuijt Foundation. 


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 17 sept.
Oefenduel
Quick Boys6-2TOGB
Za. 21 sept.
Katwijk0-0Quick Boys
FC Lisse2-4VVSB
FC Rijnvogels3-1Rijsoord
HVC'101-0Valken '68
Soccer Boys1-2Kagia
VVSB (zat.)5-1Nieuwkoop
Rijnsburgse Boys1-1Jong Volendam
ONS Sneek3-3Ter Leede
Van Nispen (zat.)3-1DoCoS
SJC (zat.)2-0Warmunda
TEC1-1Noordwijk
Zo. 22 sept.
SJC3-2Quick '20
Hillegom5-1ASC
Foreholte3-2RKDEO
Altior1-3Teylingen
VSV1-1Van Nispen (zon.)