Bij Valken’68 was het dit jaar een raar seizoen met ups en downs. De ploeg pakte een periodetitel en ging vol voor het kampioenschap… Na een paar weken werd al gauw duidelijk dat het kampioenschap er voor de Valkenburgers niet in zat en dat het zich moest focussen op de nacompetitie. Er zijn ook altijd spelers die het team oppeppen wanneer het minder gaat. Danny Boere is zo’n speler bij de roodgelen… Bekijk en volg hier zijn afspeellijst op Spotify!

Beauty en de brains – Nielson

,,Ik ben een ontzettende fan van Nielson! Eigenlijk zijn al zijn nummers wel goed en het is lekkere muziek. Ik heb voor Beauty en de Brains gekozen, omdat ik dit gewoon zijn beste nummer vind. Volgens mij was dit ook één van z’n eerste nummers, toch? Ik luister dit graag als ik even wil ontspannen, in de auto of thuis.”

Een Bom –  Henk Dissel

,,Dit is echt een Nederlandse meezinger! Ik denk dat iedereen dit nummertje wel kent. Het lied gaat over een bom die keihard inslaat, simpeler kan niet toch? Ik ben écht een fan van carnavalsmuziek. Bij Valken’68 hebben we elk jaar een carnavalsavond…Dat zijn wel mijn lievelingsavonden ja.”

 Lost – Anouk

,,Lost is ook gewoon een lekker nummer om mee te zingen. Het is niet dat ik er emotioneel van word of dat het een emotionele waarde heeft voor me, maar de tekst is wel mooi! Het liedje is vooral lekker om op de radio te luisteren.”

 Links, Rechts – Snollebollekes

,,Ja dit is echt een carnavalskraker! Dit is het allerbelangrijkste nummer van het team. We draaien hem vooral als we hebben gewonnen. Aangezien de nacompetitie aanstaande zaterdag gaat beginnen, moeten we hopen dat we hem nog vier keer kunnen draaien en dat het geluk brengt.”

 Blijf bij mij – John West & Lange Frans

,,Een nummer om vooral voor de wedstrijd even in de sfeer te komen. Ik vind deze twee gasten echt top-artiesten. Ik ken trouwens het hele nummer uit m’n hoofd, haha. Ook als het team in de kantine van Valken’68 komt, wordt het veel gedraaid en dan doet iedereen gewoon lekker mee!”

Foto: Orange Pictures


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen