In Katwijk aan Zee denkt men niet snel aan R&B, hiphop en rap. De voetballers van tegenwoordig luisteren hier regelmatig naar, maar er zijn ook nog altijd individuen die ook nog oog hebben voor ander soort muziek. Delano A Cohen is de vaste DJ in de kleedkamer van Quick Boys en iemand die graag naar Broederliefde luistert, maar ook iemand die tijdens de carnavalsperiode voorop in de polonaise loopt. Samen met hem nemen we zijn tracks door. Bekijk en volg zijn afspeellijst op Spotify!

Equalz – Casablanca
,,Dit is echt een lekker rustig nummertje die we bij Quick Boys graag voor de wedstrijd luisteren. Het is vooral een relaxte track waar veel spelers een positieve vibe van krijgen. Eigenlijk vindt iedereen dit nummer top, behalve Jaap van der Plas. Misschien is dat wel de reden dat hij weggaat na het seizoen…”

John de Bever – Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht
,,Bij dit nummer heb ik echt een speciaal gevoel. Toen wij vorig jaar kampioen werden, werd dit nummer vaak opgezet. Je kunt dus wel zeggen dat dit echt ons kampioensnummertje is. Ook heeft  deze track voor mij een positieve invloed op bijna alles in mijn leven. Nog steeds luisteren we bij Quick Boys dit nummer graag, maar dan vooral na de wedstrijd.”

Andre Hazes Jr. – Leef
,,Ik vind dit echt een geweldig nummer. Het doet mij denken aan de stad Amsterdam en aan de carnavalstijd. Dat is iets wat ik erg leuk vind, carnaval. Ook deze track luisteren we vaak na de wedstrijd, maar ook wel eens vooraf. Bijna iedereen vindt dit nummer leuk en dat zegt ook wel wat over onze spelergroep, we zijn namelijk een gemixte groep en hebben van alles wat.”

Django Wagner – Kali
,,Als we hebben gewonnen is dit nummer echt mijn favoriet. Meestal als we dan in het sponsorhome komen word die dan opgezet. Als er muziek op mag tenminste. Dit nummer helpt me om aan gewonnen wedstrijden te herinneren. Een fijn gevoel dus.”

Boyz 2 Men – A Song For Mama
,,De titel zegt het eigenlijk al. Ik heb ontzettend veel respect voor m’n moeder. Ik draag mijn moeder echt op twee handen. Ze is er altijd, of het nou voetbal is of werk. Ze steunt me altijd en daarmee is ze ook mijn steun en toeverlaat. Zonder haar had ik hier misschien niet gevoetbald. Thuis stond er altijd muziek op en eigenlijk zijn we dus wel een muziek familie. Ik ben trouwens écht een fan van ouderwetse R&B”

 Winne – Lotgenoot
,,Winne is een Rotterdamse rapper en door dit nummer weet ik waar mijn roots ligt. Het nummer gaat ook over vriendschap en dat herken ik voor mezelf ook. Ik ben in de F2 van Nieuwenhoorn begonnen en daar zaten ook vier a vijf vrienden van me in. We zijn echt een hechte groep en ik zie m’n vrienden ook dagelijks. Deze track herinnert me dus niet alleen aan m’n roots maar ook aan m’n vrienden.”


REACTIES OP DIT ARTIKEL

Programma & Uitslagen

Di. 20 aug.
Oefenduels
Valken '680-1DEM 2
Teylingen 2-0Kagia
Van Nispen (zat.)2-1FC Lisse 2
Wo. 21 aug.
Oefenduels
ARC4-0Foreholte
Do. 22 aug.
Oefenduels
Hoofddorp5-1Hillegom
Za. 24 aug.
Scheveningen14.30Katwijk
Ter Leede14.30VVSB
Hoek14.30FC Lisse
Rijnsburgse Boys15.00De Treffers
Quick Boys15.30Noordwijk
Oefenduels
Noordwijk 210.30Van Nispen (zat.)
FC Rijnvogels11.30SJC
Valken '6812.00Excelsior Maassluis 2
Kagia14.30VVSB (zat.)
Teylingen15.00Ter Leede 2
Zo. 25 aug.
Oefenduels
Hillegom14.00ZSGOWMS
Van Nispen (zon.)14.00Onze Gazellen