Rijnsburgse Boys kan dit kalenderjaar geen beroep meer doen op middenvelder Jeroen Spruijt. Dat vertelde trainer Martijn Lagendijk zaterdag na de puntendeling tegen Quick Boys (1-1). Bram Ros komt mogelijk voor de winterstop nog wel in actie.

“Vanwege de privacyreglementen mag ik niet zeggen wat ze precies mankeren, maar dat we Jeroen tot en met de winterstop sowieso kwijt zijn staat vast. Bram had wél een gunstige MRI, maar hoe lang dat verder gaat duren is voor mij nog onbekend. Ik heb dat gisteren (vrijdag, red.) pas te horen gekregen. Voor mij lag de focus toen op de wedstrijd en wie we wél in plaats van niet nu tot beschikking hebben.”

Spruijt raakte negen dagen terug geblesseerd in het uitduel met Kon. HFC (4-0). Ros verscheen eind september tegen Scheveningen (0-0) voor het laatst binnen de lijnen.

Ook blessure Walraven
Lagendijk miste in de derby ook Daan Walraven. Desgevraagd ging de coach ook nog kort in op de situatie van de Amsterdammer. “Daan raakte donderdag geblesseerd bij de laatste bal die hij speelde op de training. Dat lijkt in ieder geval geen blessure tot aan de winterstop: het is eerder een kwestie van een paar weken dan van een paar maanden.”

Foto: Rijnsburgse Boys

Lees ook: Reactie-item met Van der Moot (RBB) en Paul van der Helm (QB)
Bekijk ook: Reacties van Klaver en Broekhuizen na Rijnsburgse Boys – Quick Boys

POPULAIRE BERICHTEN