STAIRZ Traprenovatie

Gesponsord door: Stairz Traprenovatie

Is uw trapbekleding versleten of is uw trap toe aan een nieuwe uitstraling? Laat ons uw trap bekleden voor een nieuw en trendy resultaat. Onze professionals geven uw trap binnen een dag een nieuwe look, precies in de gewenste kleuren en met twintig jaar garantie. Lees verder voor meer informatie over de mogelijkheden!

Bekijk onze projecten >>

✓ In Nederland en België ✓ Onderhoudsvrij ✓ Binnen 1 dag geplaatst

Nieuwe trapbekleding

Het maakt ons niet uit welk type trap u heeft. Wij pakken zowel de trapbekleding van uw open trap als van uw dichte trap met beide handen aan, zodat u het beste resultaat krijgt. Of u nu een granieten, betongrijze of een eiken uitstraling zoekt, wij gaan voor u aan de slag. Bezoek onze showroom om inspiratie op te doen voor uw trapbekleding. Stel al uw vragen, onze specialisten staan u graag te woord en informeren u met veel plezier over het bekleden van uw trap.

Waarom uw trap laten bekleden door Stairz?

  • Stijlvolle uitstraling: met een brede keuze aan kleuren en materialen geven wij uw trap een uitstraling die perfect past bij uw interieur.
  • Duurzaam en onderhoudsvriendelijk: onze materialen zijn geselecteerd op duurzaamheid en gemak in onderhoud, zodat uw trap er minstens twintig jaar mooi uit blijft zien.
  • Veiligheid voorop: de trap bekleden verbetert de grip en is antislip, waardoor de kans op uitglijden en vallen klein is. Uw veiligheid staat bij ons voorop.
  • Waardevermeerdering van uw woning: een goed onderhouden en stijlvolle trap verhoogt de waarde van uw huis. Een slimme investering dus!
  • Persoonlijk advies: bij Stairz krijgt u persoonlijk advies op maat. Wij kijken samen met u naar de beste opties om uw trap te bekleden.
  • Snelle en professionele installatie: ons team van ervaren professionals zorgt voor een snelle en vakkundige installatie binnen een dag, met minimale overlast voor u.

Welke soorten trapbekleding zijn er bij Stairz?

De specialisten van Stairz zullen uw trap met PVC bekleden en voorzien van een krasvaste laag van HPL (High Pressure Laminate). U kunt voor alleen overzettreden en stootborden kiezen, maar u kunt ook de ‘wangen’ van de trap laten meenemen voor een volledige traprenovatie. U heeft keuze uit verschillende looks als u uw trap opnieuw laat bekleden, enkele opties zijn:

  • Diverse soorten en kleuren hout: ga voor een warme donkere kleur voor uw trapbekleding of kies voor een moderne white wash.
  • Betonlook: bij een industriële inrichting is een trap met een betonnen uitstraling perfect. Kies uit verschillende tinten beton zodat de trap helemaal bij de rest past.
  • Alle kleuren zijn mogelijk: ga voor stijlvol zwart, glanzend wit of kies juist voor een kleur die in het oog springt en maak van uw trap een echte eyecatcher.

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Kies voor de praktische oplossing om uw trap te laten bekleden. Dat zorgt voor veel geluiddemping en kras- en stootvastheid. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Dan bent u van harte welkom in onze showroom in Lisse. Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag alle details over uw trap laten bekleden. De diverse voorbeeldopstellingen geven een goed beeld van de mogelijkheden die we u kunnen bieden. U kunt ons ook bellen op 0252-508000 voor direct contact. Wij komen graag bij u langs in Nederland of België om uw trap grondig op te knappen.

Wat zijn de kosten van nieuwe trapbekleding?

Bent u benieuwd wat het kost om uw trap door ons te laten bekleden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Wat kan Stairz traprenovatie voor u betekenen?

Uw trap laten bekleden is een mooie oplossing voor een nieuwe trap waarbij u snel resultaat ziet. Twijfelt u over wat u precies zou willen? Onze adviseur komt graag met kleurstalen bij u thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hij zal kijken naar de huidige situatie en u advies geven over de mogelijkheden voor uw trap. Alle ins- en outs worden besproken en vervolgens ontvangt u een passende offerte.

POPULAIRE BERICHTEN