VTON

Afgelopen jaar moest de jeugdopleiding van VV Katwijk de samenwerking met trainingsapp THEO i.v.m. een koerswijziging vanuit THEO helaas beëindigen.

Vanuit het dagelijks senioren en jeugdbestuur (DSJB) zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe aanbieder m.b.t. een app met trainingsvormen voor onze trainers, waarin we oefenstof kunnen klaarzetten welke voor trainers binnen de gehele jeugdopleiding zichtbaar zijn wanneer zij op het trainingsveld staan. Uiteindelijk is de keuze gevallen voor VTON.

Ben je een onervaren trainer, dan kan gedurende het hele voetbalseizoen gevarieerde en structurele trainingen gegeven worden, passend bij de leeftijd en dit alles zonder zelf veel voor te bereiden en te bedenken. Als ervaren trainer kun je naar behoefte trainingen samenstellen en deze wegzetten in een periodisering.

De werkgroep VTON (Nico Zwaan, Gerard Nijgh, Robbie Hufkens & Patrick de Jong) binnen onze verenging is de afgelopen weken druk bezig geweest met het uitzetten van trainingen in de app, welke trainers van zowel de selectieteams als recreatieve teams online en offline kunnen gebruiken op het veld.

Afgelopen maandag was de aftrap vanuit VTON met een presentatie in de kantine voor de VTON trainersapp voor jeugdtrainers vanuit de jeugdopleiding van VV Katwijk. Momenteel zijn alle trainers in het bezit van een account en kunnen starten op het veld met het uitzetten van trainingen vanuit de app.

Vanuit het jeugdbestuur zijn we blij dat we dit onze trainers aan kunnen bieden om trainers met en zonder ervaring het gemakkelijker te maken en we allen eenduidigheid bieden in het aanbieden van een door de vereniging samengestelde leerlijn voor zowel trainers als spelers.

Dagelijks senioren en jeugdbestuur & De VV Katwijk werkgroep VTON


POPULAIRE BERICHTEN